HPL
11
02

HPL

پنل های چوبی Terespa یا همان Terespa HPL ورق هایی با روکش طرح چوب یا طرح های متنوع دیگر هستند که از نوع لمینیت ساخته شده تحت فشار بالا می باشند اینگونه پوشش نمای خشک (بدون ملات) نصب میگردد و در کشورهای صنعتی تحت عنوانتحت عنوان (Rain Screen) یا دیواره ضد باران شهرت دارند از مزایای استفاده از پنل های چوبی Trespa در نمای ساختمان می توان به اختصار به موارد ذیل اشاره نمود. مقاوم در برابر باران و رطوبت
مقاوم در برابر اشعه UV
عایق حرارتی
عایق صوتی
عدم نیاز به نگهداری پس از نصب
سرعت نصب و اجرای بالا
            در ادامه چند روش نصب به همراه نکات کلی که در هنگام نصب می بایست مدنظر قرار گیرد دراختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.پنل های چوبی Terespa یا همان Terespa HPL ورق هایی با روکش طرح چوب یا طرح های متنوع دیگر هستند که از نوع لمینیت ساخته شده تحت فشار بالا می باشند اینگونه پوشش نمای خشک (بدون ملات) نصب میگردد و در کشورهای صنعتی تحت عنوان (Rain Screen) یا دیواره ضد باران شهرت دارند از مزایای استفاده از پنل های چوبی Trespa در نمای ساختمان می توان به اختصار به موارد ذیل اشاره نمود. مقاوم در برابر باران و رطوبت
مقاوم در برابر اشعه UV
عایق حرارتی
عایق صوتی
عدم نیاز به نگهداری پس از نصب
سرعت نصب و اجرای بالا
            در ادامه چند روش نصب به همراه نکات کلی که در هنگام نصب می بایست مدنظر قرار گیرد دراختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
قواعد کلی:
ایجاد کانال هوا در پشت نما ، پانل های نمای ترسپا می بایستی به نحوی نصب شوند که هوا در پشت آن به صورت آزادانه به گردش درآید برای این منظور پانل ها با فاصله از دیواره اصلی ساختمان به زیرسازی های عمودی (غالباً از جنس آلومینیوم) متصل می گردند؛ این فاصله ها باید محفظه یا کانالی را در پشت نما ایجاد نماید بطوریکه عمق کانال باید همواره بیش از 30 میلیمتر باشد. با توجه  به اینکه پانلهای ترسپا ساخته شده از الیاف طبیعی چوب است بدیهی است که رعایت قواعد کلی جهت نصب فرآورده های چوبی برای این محصول نیز ضروریست، از مزایای ایجاد کانال گردش هوا در پشت پنل می توان موارد زیر را نام برد.
الف) نفوذ پذیری هوا
فضای ایجاد شده تعرق نما را تسهیل نموده و گردش هوا در پشت پنل از تجمع بخار آب جلوگیری می کند.
ب) محافظت در برابر باران
هوای متحرک در کانالها و فاصله ایجاد شده بین نما و دیوارهای ساختمان از نفوذ آب باران به داخل ساختار ساختمان جلوگیری می کند و باعث حفاظت بیشتر از مصالح و اجسام می گردد.
ج) ایجاد عایق حرارتی – جلوگیری از بوجود آمدن پل های حرارتی
به موجب فاصله ای که بین ساخت های فلزی یا شبکه آهنی پانل های ترسپا وجود دارد از تبدیل شدن این زیر ساخت به هادی حرارتی پیشگیری شده و نوسانان حرارتی در پشت نما کاهش می یابد، این امر موجب صرفه جویی در مصرف انرژی به میزان 5 تا 10 درصد می گردد.
د) حفاظت در مقابل تابش نور خورشید
فاصله موجود در بین دیوارهای ساختمان و نمای آن از ایجاد گرما بیش از حد در تابستان پیشگیری می کند و باعث ایجاد نعادل حرارتی دردرون ساختمان می گردد.
ه) حفاظت اکرستیک
با توجه به لایه هایی منتهی که در نصب ایت سیستم بیت فضای داخلی ساختمان و محیط خارجی بوجود می آید این سیستم نقش بسزایی در جذب صدا و کاهش نویز ایفا می کند.
به نکات ذیل د هنگام نصب باید توجه ویژه شود.
-          آب هرگز نباید در پشت پانل ها انباشته شود.
-          دمای هوا در جلو و پشت پنل باید همواره یکسان باشد.