ویژگی ها و نصب نمای کرتین وال
23
01

ویژگی ها و نصب نمای کرتین وال

نمای کرتین وال یک سیستم نمای خودکفا است. به طور کلی، مستقل از ساختار ساختمان ساخته می‌شود. کرتین وال ها معمولاً با پروفیل آلومینیوم یا در بعضی موارد با فولاد ساخته می‌شوند. آنها برای مقاومت در برابر بارهای باد و سایر بارهای حاصل از وزن خود و همچنین حرکات لرزه ای طراحی شده و بار را به سازه اصلی ساختمان منتقل می‌کنند. 
امروزه استفاده از نمای کرتین وال در ساختمان‌های اداری و شرکتی به همین دلایل زیبایی و کاربردی وجود دارد. از جمله اشکال، سبک، حرکات و رنگ‌هایی که می‌توان با نمای شیشه ای به آنها دست یافت. در حالی که در میان موارد اخیر، استفاده از نور در محیط‌های داخلی و همچنین احساس فضای وسیعی که به آنها می‌دهد برجسته است. 

 

ویژگی ها و نصب نمای کرتین وال


سیستم‌های اصلی نصب

 • Stick System: این سیستم برای ساختمان‌هایی با دهانه های مختلف که در جلوی صفحات نصب شده‌اند اعمال می‌شود که جنبه‌ای از مدرنیته را به محیط می‌بخشد. این با نصب در محل اجزای نمای کرتین وال متمایز می‌شود، زیرا ساختار پشتیبانی نصب شده و سپس شیشه ها و لاستیک ها و عایق های مربوطه قرار می‌گیرند. این حالت امکان نصب در سازه هایی را فراهم می‌کند که اندازه‌گیری‌های هر صفحه با یکدیگر متفاوت است.
 
 • Frame System: این سیستم شامل نصب ماژول هایی با ساختار آلومینیوم و شیشه هایی است که قبلاً به هم متصل شده‌اند. این ویژگی مستلزم آن است که به طور کلی هر ماژول همان واحد دیگر باشد تا تولید انبوه امکان‌پذیر شود. سیستم مدولار اجازه می‌دهد تا قبل از هر بار خارجی، هر عنصر به طور مستقل از عنصر دیگر کار کند. این سیستم از نمای کرتین وال برای ساختمان های بزرگ بسیار مفید است. 
 
• سیستم اسپایدر: پشتیبانی و انتقال نیرو در این سیستم توسط اتصالات تثبیت کننده، مانند کشش دهنده‌ها، دنده های شیشه ای یا ستون های فولادی که با استفاده از اتصالات ساختاری به سطح شیشه متصل می‌شوند، فراهم می‌شود.
 
 • نمای تهویه شونده دو پوسته: سیستم شیشه دو جداره روی دیواره پرده نصب شده. مزایای اصلی آن کنترل دمای ساختمان است. محافظت از پوست داخلی ساختمان در برابر عوامل خارجی و امکان ساخت نمای تزئینی با شیشه های معتدل چاپ شده.
 
 • نوار پنجره یا سیستم ساب فریم: سیستم بین اسلب ها نصب شده است. این گزینه امکان بسته شدن سریع محفظه ها را فراهم می‌کند، زیرا هر طبقه مستقل از یکدیگر است. از آنجا که هیچ ارتباطی بین دو طبقه وجود ندارد، می‌توان از استفاده از عایق های حرارتی، صوتی، رطوبتی و مواد ضد حریق بین اسلب‌ها صرف نظر کرد.

 

ویژگی ها و نصب نمای کرتین وال


 ایمنی و بهره‌وری انرژی

 
از نظر ایمنی و با توجه به ارتفاع ساختمان هایی که در آنها قرار گرفته‌اند، نمای کرتین وال باید همیشه با استفاده از شیشه های ایمنی ساخته شوند، یعنی شیشه هایی که در صورت شکستن، اجازه نمی‌دهند فرد در فضای خالی قرار بگیرد. به این نوع شیشه های ایمنی "لمینت" می‌گویند. در مورد بهره‌وری انرژی، دو جنبه مختلف باید برجسته شود. از یک طرف، انرژی خورشیدی وجود دارد که از طریق سطح شیشه وارد ساختمان می‌شود و محیط داخلی را گرم می‌کند، به ویژه در تابستان و ساکنین مجبور به استفاده از مقدار زیادی انرژی با استفاده از تهویه هوا می‌شوند. راه حل این مشکل استفاده از شیشه هایی است که نور خوشید را منعکس کنند یا اجازه عبور انرژی خورشیدی را نمی‌دهند. 
دیوارهای پرده ای سیستم‌های روکش غیر سازه ای هستند که برای دیوارهای خارجی ساختمان ها و یکی از عناصر فناوری نما طراحی شده‌اند که به طور کلی با ساختمان های بلند مرتبه مرتبط هستند و به یکی از موثرترین روش ها برای محافظت از ساختمان ها در برابر تهاجمی‌ترین عناصر خارجی می‌باشند.
برخلاف سایر مصالح ساختمانی، سیستم نمای کرتین وال نازک و سبک، معمولا آلومینیومی و شیشه ای است. این سیستم ها فقط می‌توانند وزن خود را تحمل کنند، در حالی که بار را از جمله باد و گرانش به ساختار ساختمان منتقل می‌کنند. این طرح باعث می شود که نما در برابر هوا و آب مقاوم باشد تا فضای داخلی ساختمان مطبوع بماند. از برخی جهات، این ویژگی نمای کرتین وال با بسیاری از اشکال سنتی ساخت که در آن دیوارهای خارجی بخشی اساسی از ساختار اولیه ساختمان هستند، در تضاد است.
سیستم های نمای کرتین وال در حال حاضر دارای اهمیت ساختاری معادل آن است که توسط سایر عناصر ساختمان به دست می‌آید. با توجه به افزایش قرار گرفتن در معرض محیط خارج، باید با در نظر گرفتن عملکرد و پایداری خود، به درستی طراحی، نصب و نگهداری شود. 
 

ویژگی ها و نصب نمای کرتین وال


نمای کرتین وال یک شکل سخت و بدون تزئین دوران مدرنیته بود که با تکرار واحدها و استفاده گسترده از شیشه مشخص می‌شود. این نما یک سیستم سبک است که هنوز هم به طور گسترده‌ای در ساختمان های بلند در شهرهای جهان و همچنین در ساختمان های کارآمد استفاده می‌شود.