نمای  اچ پی ال
22
02

نمای اچ پی ال


نمای اچ پی ال یکی از نماهای مدرن و امروزی و جزو دسته نماهای تهویه شونده می‌باشد.
برخی از ویژگی‌های کلیدی این نمای مدرن عبارتند از:
هزینه‌های تعمیر و نگهداری کم
تمیز کردن آسان
مناسب برای بازسازی
طیف گسترده‌ای از بافت‌ها و رنگ‌ها
صرفه‌جویی در مصرف انرژی
و ...
 

نمای  اچ پی ال

 


چه چیزی سبب ایجاد نمای تهویه شونده می‌شود؟ نماهای تهویه شونده دارای یک شکاف هوا بین پانل عایق مانند نمای اچ پی ال و نمای تمام شده سازه‌ای است که از طریق آن، با تأثیر هواکش مانند، هوا از پایین به بالا حرکت می‌کند و ایجاد تهویه طبیعی می‌کند. 
نمای اچ پی ال یک راه حل بسیار جالب برای انواع مختلف ساختمان‌های مدرن اداری و مسکونی می‌باشد ، اما برای انتخاب مناسب‌ترین محصول باید عناصر زیادی را مورد توجه قرار داد: مواردی مانند مقاومت آتش و آب، طراحی قابل تنظیم و ویژگی‌های زیبایی‌شناختی.
در این میان، پنل‌های نمای اچ پی ال یکی از ماندگارترین متریال‌ها هستند و با توجه به خصوصیات متقاوت و ویژه‌ای که دارند ، می‌توانند در مقابل آتش ، مواد شیمیایی و تغییرات اقلیمی به خوبی از خود مقاومت نشان دهند.
این پنل‌ها می‌توانند پوشش مناسبی برای نمای خارجی ساختمان‌های شما باشد.
 به علت مقاومت در برابر رطوبت ، حرارت و اسیدهای ضعیف با آرامش خاطر و اطمینان نسبت به دوام آن و ثابت ماندن خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن می‌توان از این محصول نما استفاده کرد.
تنوع رنگی بسیار فراوان نمای اچ پی ال دست طراحان را برای ایده‌پردازی و انتخاب رنگ و طرح طبق طیف گسترده RAL باز می‌گذارد که این امر باعث پدید آمدن آثار زیبایی در معماری معاصر شده است.
 

نمای  اچ پی ال

 


یکی از مهم‌ترین مزیت‌های سیستم‌های تهویه شونده مانندنمای اچ پی ال، سرعت نصب و نگهداری آن است. سیستم‌های تهویه شونده طراحی شده برای کاهش زمان طراحی و نصب، بهترین گزینه برای پروژه‌های بزرگ با مهلت نصب کم می‌باشد.
 پنل‌های این نما را می‌توان با دستگاه‌های برش عادی و معمولی مانند فرز افقی معمولی برید، اما برای به حداقل رسیدن پریدگی در لبه‌ها و تمیزی کامل برش حتما باید از تیغه‌های مخصوص برش اچ پی ال استفاده شود.
 
در طراحی نمای اچ پی ال باید به این نکته توجه داشت که با توجه به ساختار ورق‌ها و روکش طبیعی آن نمی‌توان پانل‌ها را نورد یا خم کرد. پس در نتیجه پانل‌ها از انعطاف کافی جهت نصب در خطوط منحنی یا Curve را دارا نمی‌باشند. پس هنگام نصب در این فضاها می‌بایست از وارد نشدن تنش بیش از حد به پانل‌ها تحت فشار نبودن آنها اطمینان حاصل نمود. برای این منظور کافی است که به نکات زیر توجه ویژه‌ای داشت:
1- تنها روش نصب پانل‌ها در خطوط منحنی سیستم پیچ یا پرچ نمایان یا سیستم Visible می‌باشد.
2- پانل‌ها حتما باید در جهت طول ورق نصب شود.
3- فاصله بین تکیه‌گاه‌های زیرسازی در خطوط منحنی در مقایسه با خطوط صاف،  می‌بایست به 400 میلی‌متر کاهش یابد.
4- بر اساس شعاع منحنی، از ورق با ضخامت مناسب استفاده شود.
 

نمای  اچ پی ال