سیستم نمای کرتین وال ساختمان
07
12

سیستم نمای کرتین وال ساختمان

سیستم نمای کرتین وال ساختمان 

سیستم نمای کرتین وال پوشش بیرونی یک ساختمان است که در آن دیوارهای بیرونی غیر سازه ای و غیر باربر هستند، و صرفا علاوه بر زیبایی منحصر به فرد خود افراد داخل سازه را از شرایط جوی بیرون حفظ می کنند.تمامی نما های شیشه ای با عنوان کرتین وال غیر سازه ای هستند و می توان آنها را از مواد سبک وزن، ساخت. هنگامی که شیشه به عنوان متریال پر کننده قاب های کرتین وال استفاده می شود، یک مزیت بزرگ دارد. و این است که نور طبیعی می تواند تا عمق بیشتری در داخل ساختمان نفوذ کند. نماد دیوار پرده هیچ بار بار مرده را از ساختمان به غیر از بار بار مرده خود حمل نمی کند. دیوار انتقال بارهای افقی باد که بر آن به ساختار اصلی ساختمان از طریق اتصالات در طبقه یا ستون ساختمان تحمیل می شود. دیوار پرده برای مقاومت در برابر نفوذ هوا و آب طراحی شده است، که توسط نیروی باد و نیروهای لرزه ای که بر روی ساختمان اثر می گذارند، و نیروهای بار باران مرده خود را ایجاد می کند.
 

 سیستم نمای کرتین وال ساختمان


سیستم های کرتین وال به طور معمول با اعضای آلومینیومی اکسترود شده طراحی شده اند، هرچند کرتین وال های اولیه ساخته شده از فولاد هستند. قاب آلومینیومی معمولا دارای شیشه ای است که از یک ساختمان معماری لذت بخش و همچنین منافعی مانند نور روز استفاده می کند. با این حال، پارامترهای مرتبط با کنترل جذب خورشید مانند راحتی حرارتی و آسایش بصری هنگام استفاده از دیوارهای پرده ای با شیشه بسیار دشوار است.
برای تحمل بهتر دما در شرایط مختلف از پوسته دوم نما مثل استرچ متال ، لوور ، نمای برش لیزر و... در جلوی نمای شیشه ای خود در مکان هایی که نور بیشترین مزاحمت را ایجاد میکنند قرار داده می شوند تا راحتی و آسایش بیشتری برای ساکنان آن ساختمان فراهم آورد.
نمای کرتین وال با سیستم های جلوی فروشگاه ها تفاوت های اساسی دارند، زیرا آنها برای طراحی چند طبقه طراحی شده اند و با توجه به نیازهای طراحی مانند: گسترش و انقباض حرارتی؛ ساخت و ساز و حرکت؛ انحراف آب؛ و بازده حرارتی برای گرمایش، خنک کننده و روشنایی ساختمان در هزینه های موثر است.
نما های کرتین وال اغلب به عنوان یک ویژگی زیبا و منحصر به فرد در نمای ساختمان عمل می کنند. کرتین وال آلومینیومی اجازه می دهد تا حداکثر نفوذ نور طبیعی در یک ساختمان فراهم باشد و این ویژگی برای محیط داخلی ساختمان های مدرن دلپذیر و ایده آل می باشد.
 

 سیستم نمای کرتین وال ساختمان


امروزه اکثر املاک تجاری از این ویژگی استفاده می کنند و فضاهای خرده فروشی نمای کرتین وال را همراه با سایر مزایای مهم آن از جمله انعطاف پذیری طراحی، افزایش عایق حرارتی و ویژگی های مقاوم در برابر هوای فشرده استفاده می کنند. کرتین وال ها به دقت طراحی شده اند تا نفوذ هوا و آب را کنترل کنند.
کرتین وال در نمای ساختمان های مدرن می تواند دیوار اصلی ساختمان را نیز پوشش دهد.
انواع نمای کرتین وال از لحاظ جنس روکش عبارتند از:
1-      کرتین وال شیشه ای
2-      کرتین وال روکش آلومینیومی
کرتین وال را می توان از لخاظ کاربری نیز به موارد ذیل تقسیم بندی کرد:
کرتین وال ساختمان، کرتین وال دیافراگمی، کرتین وال مونو، کرتین وال شیشه ای، کرتین وال سنگی، کرتین وال فلزی، کرتین وال شیشه ای کامل، سیستم دیوار حصیری و...
 

 سیستم نمای کرتین وال ساختمان


اتصالات دیوار شیشه ای پرده
انواع اتصالات قاب آلومینیومی
1-      سیستم قاب آلومینیومی
2-     سیستم فریم لس
3-      سیستم اتصال چسبی شیشه ها
4-      اتصال Spider
برخی از مزایای استفاده از نما های شیشه ای عبارتند از:
1) نور طبیعی می تواند عمیق تر در داخل ساختمان نفوذ کند.
2) نما های شیشه ای هیچ وزن باربری مرده را از ساختمان به غیر از بار مرده خود حمل نمی کند.
3) دیوار بارهای افقی ناشی از باد را توسط دستک هایی که از سازه اصلی خارج شده و به نمای نهایی متصل است به سازه اصلی ساختمان از طریق اتصالات در طبقه یا ستون ساختمان منتقل می کنند.
4) یک دیوار شیشه ای برای مقاومت در برابر نفوذ هوا و آب طراحی شده است، که توسط نیروی باد و نیروهای لرزه ای که بر روی ساختمان اثر می گذارند، و نیروهای بار مرده خود طراحی شده است. این ویژگی باعث می شود وزن کلی ساختمان کمتر شود و در پی آن ستونها و تیر های اصلی سازه بار کمتری متحمل شوند و طراحان می توانند ساختمان را با تیر ها ، ستون ها ، سقف ها و پی های سبک تر طراحی کنند.
 
برخی از مزایای نمای کرتین وال به شرح ذیل می باشد:
1-      عایق صوتی قوی
2-      عایق مناسب حرارت
3-      حفاظت از محیط زیست
4-      زیبایی منحصر به فرد و خیره کننده
5-      محافظت از انرژی ها و جلوگیری از هدر رفت آنها