انواع نرده شیشه ای ومزیت های ان
25
09

انواع نرده شیشه ای ومزیت های ان

 انواع نرده شیشه ای ومزیت های آن

نرده شیشه ای در سال های اخیر محبوب تر شده اند، به خصوص در صاحبان خانه ها و صاحبان املاک تجاری که دارای بالکن، عرشه، پاسیو و باغ هستند.
اگر یک ملک در ارتفاع مشخص داشته باشید، یک چیزی که همیشه در تلاش برای محافظت هستید دیدگاه دیدنی شماست، پس چرا یک سیستم نرده شیشه ای برای عرشه یا بالکن خود که مانع دید شما می شود انتخاب نمی کنید؟
هیچ چیز بهتر از یک نرده واضح شیشه ای نیست که بتوانید از بالکن خود لذت ببرید. گزینه های بسیاری برای نصب نرده شیشه ایوجود دارد، از جمله پانل های جامد یا نرده های ساخته شده از شیشه های اکریلیک.  اجرای نرده های شیشه ای بهترین انتخاب برای خانه هایی است که منظره ی جذابی دارند، در ساحل دریا یا دریاچه، به شما امکان می دهد تا منظره زیبای بیرون را بدون مانعی برای دیدن ببینید. قاب برای نرده های شیشه ای می تواند از آلومینیوم، استیل یا چوب ساخته شود.
اگر میخواهید نرده های جدید خود را در منزل خود نصب کنید،با تغییر نرده های آهنی سنتی به نرده های شیشه ای مدرن می توانید فضای خود را جدید و مدرن کنید.

 

انواع نرده شیشه ای ومزیت های ان


طبق قوانین آتشنشانی حفاظ شیشه ای بالکن و تراس باید حداقل تا ارتفاع 110 سانتیمتر از کف تمام شده بالا تر باشد.
 

انواع نرده شیشه ای:

1-  نرده شیشه ای فیکس پوینت
2-  نرده شیشه ای اکسپوز (روکار)
3-  نرده شیشه ای اسپیگت (خود ایستا)
4-  نرده شیشه ای با پایه شیشه گیر
 
در اینجا 5 مزیت غیر قابل انکار از اجرای نرده شیشه ای نام برده شده است:
محافظت در برابر افتادن
دیدگاههای بدون مانع
دوام باورنکردنی
حداقل هزینه نگهداری
ارزش ساختمان را افزایش می دهد
 
 

انواع نرده شیشه ای ومزیت های ان


مکانیزم نور
نور طبیعی یا مصنوعی؟ اول و آخر این پرسش نور طبیعی است. البته بسیاری از افراد علاقمند به تکنولوژی های روز شاید با این موضوع موافق نباشند. چرا که به اعتقاد آنها با تکنولوژی امروز میتوان تمام ویژگی های یک نور مناسب از جمله شدت ، تابش ، رنگ و طیف های مختلف را با نور های مصنوعی ایجاد کرد شاید این ادعا در عالم تئوری واقعیت داشته باشد اما در واقعیت، دستیابی به طیف گسترده ای از رنگها در کنار برخی از ویژگی ها از جمله تغییر شدت ، جهت تابش در طول یک بازه زمانی طولانی ، غیر عملی و یا تنها در شرایط آزمایشگاهی امکان پذیر است.
بدن انسان در طول ادوار مختلف تکامل خود ، بصورت بیولوژیکی خود رابا نور هماهنگ کرده است. از اینرو مکانیزم و کارکرددرک بصری بر پایه و اساس نور طبیعی شکل گرفته است.قدرت پردازش ذهن انسان نیز به همین صورت تکامل پیدا کرده است.تغییر مداوم نور طبیعی و تنوع تصاویر منتج از آن اطلاعات ویژه ای را به ذهن متبادر کرده  و به انسان آموخته که چگونه آنها را تفسیر کند.به عنوان مثال در یک آزمایشگاه که با روشنایی طبیعی نور پردازی شده و دید به صورت کامل از بیرون قطع شده است، تشخیص نوع هوای بیرون و حتی تشخیص حدودی ساعات روزانه از تغییرات ثانویه و غیر مستقیم نور امکان پذیر است.
نور مصنوعی ایستا و یکسان است. از این رو نور ساطح شده با توجه به مشخصات و نوع ساطح کننده آن تعیین شده و تغییر نمی کند، به همین خاطر تغییرات نور طبیعی را دارا نیست. آزمایش ها و اندازه گیری هایی به روش مانیتورینگ کامپیوتری بر روی 30 شی و بر اساس درک بصری نشان داده است که ذهن انسان در هشت عملکرد مختلف خود به هنگام استفاده از نور طبیعی دارای کارایی بیشتر و خستگی و خطای کمتری میباشد. آزمایش های مختلف دیگر نشان داده است که حدودا 20 الی 30 درصد از مساحت دیواره های هر فضا می بایست به باز شو اختصاص داده شودکه بتواند ارتباط بصری و نیز نیاز بیولوژیکی انسان را برطرف سازد.